RL-Konsult i Höganäs AB

Skåne län

Information

RL-Konsult i Höganäs AB är ett bolag som finns i Höganäs. I RL-Konsult i Höganäs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Leif Ronnie som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Leif Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bodil Anita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RL-Konsult i Höganäs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå RL-Konsult i Höganäs AB på telefon 042-381800.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, hyresförhandlingar, juridisk rådgivning åt fastighetsägare, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RL-Konsult i Höganäs AB av bolagstypen Aktiebolag.

RL-Konsult i Höganäs AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

RL-Konsult i Höganäs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och RL-Konsult i Höganäs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RL-Konsult i Höganäs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Leif Ronnie

RL-Konsult i Höganäs AB har 556523-0686 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.