Lantz Trafikskola AB

Skåne län

Information

Lantz Trafikskola AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Lantz Trafikskola AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lantz Trafikskola AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lantz Trafikskola AB har haft sedan 1998-01-01. Lantz Trafikskola AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lantz Trafikskola AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mellersta Stenbocksg. 11, 254 37, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-141080.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lantz Trafikskola AB Privat, ej börsnoterat.

Lantz Trafikskola AB har idag 556525-3290 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lantz Trafikskola AB

Bolaget skall bedriva trafikskola och därmed förenlig verksamhet.

I Lantz Trafikskola AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lantz, Ulf Johan Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Gullvi Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Carlsson, Lars Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .