Serwello AB

Skåne län

Information

Serwello AB är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Serwello AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Serwello AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-09.

Serwello AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-05-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Serwello AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Höganäs arbetar för att bolag som Serwello AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Serwello AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektronikprodukter avsedda för larm och övervakning, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Serwello AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Serwello AB och det är följande personer, Lilja, Matts Inge som är född 1965 och har titeln VD, Lilja, Matts Inge som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Ann-Charlotte Carina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Litborn, Jan Åke Gustaf som är född 1951 och har titeln Suppleant, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Serwello AB är 556541-4587.