Företagsrådet Önnerby AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Företagsrådet Önnerby AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Företagsrådet Önnerby AB är ett av dem. Statusen för Företagsrådet Önnerby AB är att Bolaget är aktivt.

Företagsrådet Önnerby AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-09-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Företagsrådet Önnerby AB ska trivas.

Företagsrådet Önnerby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning, administrativa tjänster samt därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Företagsrådet Önnerby AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Företagsrådet Önnerby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Företagsrådet Önnerby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-332065.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Företagsrådet Önnerby AB är Önnerby Olsson, Anita Marianne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnerby, Lars Mattias som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .

Företagsrådet Önnerby AB har 556545-7552 som sitt organisationsnummer.