Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-18.

Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-10-28. Men sedan 1999-01-01 så har Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till ¤LÅNGARÖDSVÄGEN ¤236 ¤, 263 91, Höganäs¤höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-340970.

Höganäs arbetar för att verksamheter som Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva parti- och detaljhandel samt vara franchisegivare inom områdena heminredning och trädgård. Bolaget ska även bedriva reklamverksamhet och marknadsföring.

Firmatecknare för Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Malmberg, Kent Allan Olav -Schölander, Lars Göran Christer Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bo Göran -Rosenhag, Nils Ola Joakim.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag och det är följande personer, Schölander, Lars Göran Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmberg, Kent Allan Olav som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenhag, Nils Ola Joakim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Växtkraftgruppen i Sverige Aktiebolag är 556554-9051.