Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB

Skåne län

Information

Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 28, 252 21, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3860704.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB har idag 556562-0506 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom IT-konsultation såsom information, utbildning och kommunikation samt handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Pedagogisk Kommunikation i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Broomé, Pär Håkan som är född 1965 och har titeln Likvidator, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .