Hotel Provence i Mölle AB

Skåne län

Information

Hotel Provence i Mölle AB är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Hotel Provence i Mölle AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hotel Provence i Mölle AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-01.

Hotel Provence i Mölle AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-07-21. Men sedan 2000-01-01 så har Hotel Provence i Mölle AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hotel Provence i Mölle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-347084.

Höganäs arbetar för att företag som Hotel Provence i Mölle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hotel Provence i Mölle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hotel Provence i Mölle AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hotel Provence i Mölle AB och det är följande personer, Sjöholm Samuelsson, Lottie Gerd M som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Björn Anders Bertil som är född 1943 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hotel Provence i Mölle AB är 556573-9157.