Klas Blomberg Consulting AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Klas Blomberg Consulting AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Höganäs här finns det många olika Aktiebolag. Klas Blomberg Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höganäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Klas Blomberg Consulting AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556577-3669.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-331678 alternativt besöka eller skicka post till Klas Blomberg Consulting AB på följande adress Rättarev. 22, 263 53, Lerberget.

Klas Blomberg Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Klas Blomberg Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Blomberg, May Gullbritt Annette som är född 1951 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva verksamhet avseende konsultation, rådgivning och förmedling av personförsäkring och värdpappersfonder samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka verksamhet med förvaltning av värdepapper, konsultation och konstruktion inom sportfiskeområdet och härmed förenlig verksamhet.