Chem-Tech i Viken AB

Skåne län

Information

Chem-Tech i Viken AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Chem-Tech i Viken AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Chem-Tech i Viken AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Chem-Tech i Viken AB har haft sedan 2000-01-27. Chem-Tech i Viken AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Chem-Tech i Viken AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Måsagränd 4, 260 40, Viken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-236325.

Höganäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Chem-Tech i Viken AB Privat, ej börsnoterat.

Chem-Tech i Viken AB har idag 556579-3493 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Klasson, Gun Eva Firman tecknas i förening av -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Chem-Tech i Viken AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi samt kemiteknik och därmed förenlig verksamhet.

I Chem-Tech i Viken AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klasson, Gun Eva som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Alf Rickard som är född 1976 och har titeln Suppleant, Klasson, Alf Robert som är född 1972 och har titeln Suppleant, Klasson, Roland Christofer som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor.