Jefast Byggservice AB

Skåne län

Information

Bolaget skall köpa, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, driva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, tillverka och försälja målartillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jefast Byggservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Jefast Byggservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 1999-12-23 så skapades Jefast Byggservice AB och företaget är har F-skattsedel Jefast Byggservice AB har haft det sedan 2004-04-15.

Jefast Byggservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-15

556581-9827 är organisationsnummret för företaget som finns i Höganäs.

Just nu är Jefast Byggservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jefast Byggservice AB så går det att nå dem via telefon på 042-361200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jefast Byggservice AB är Jertshagen, Bo Raoul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jertshagen, Cassandra Ingrid Ellinor som är född 1991 och har titeln Suppleant, Jertshagen, Cassandra Ingrid Ellinor som är född 1991 och har titeln Delgivningsbar person, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Jönsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.