Replik Bokproduktion AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Replik Bokproduktion AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Replik Bokproduktion AB är ett av dem. Statusen för Replik Bokproduktion AB är att Bolaget är aktivt.

Replik Bokproduktion AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Replik Bokproduktion AB ska trivas.

Replik Bokproduktion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uppdragsproduktion och försäljning av böcker samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Replik Bokproduktion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är Replik Bokproduktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Replik Bokproduktion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-237210.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Replik Bokproduktion AB är Holmberg, John Henri Bertilson som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist Holmberg, Eva-Stina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Replik Bokproduktion AB har 556587-6629 som sitt organisationsnummer.