Vitoflex AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Vitoflex AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Vitoflex AB är ett av dem. Statusen för Vitoflex AB är att Bolaget är aktivt.

Vitoflex AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Vitoflex AB ska trivas.

Vitoflex AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska utveckla, tillverka och försälja möbler anpassade för äldre och rörelsehindrade personer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vitoflex AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är Vitoflex AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Vitoflex AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-254100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vitoflex AB är Rudenschöld, Carl Jan Torkel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudenschöld, Hanna Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vitoflex AB har 556589-5629 som sitt organisationsnummer.