Optimus Ekonomikonsult AB

Skåne län

Information

Optimus Ekonomikonsult AB är ett bolag som finns i Höganäs. I Optimus Ekonomikonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Pär Olle som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ahlberg, Lena Charlotte Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Optimus Ekonomikonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Optimus Ekonomikonsult AB på telefon 042-4508110.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall vara förenlig med en auktoriserad revisors yrkesutövning.

Idag är Optimus Ekonomikonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Optimus Ekonomikonsult AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Optimus Ekonomikonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och Optimus Ekonomikonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optimus Ekonomikonsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Optimus Ekonomikonsult AB har 556596-7618 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.