Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag

Skåne län

Information

Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag är ett företag som finns i Höganäs. I Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjortstad Rehn, Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rehn, Per Tomas Johan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodin, Arne som är född 1920 och har titeln Suppleant, Lönnberg, Anna Christina som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag på telefon 042-342100.

Bolaget skall bedriva djursjukvård, försäljning av tillbehör till smådjur, försäljning av växter, trädgårdsprodukter, heminredningsdetaljer,bedriva caféverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-12-14 och Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hjortstad Rehn, Eva-Marie

Kullabygdens Smådjursklinik Aktiebolag har 556600-9139 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.