Scandinavian Blonde AB

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Aktiebolag som heter Scandinavian Blonde AB. Det finns flera företag som liknar Scandinavian Blonde AB i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Scandinavian Blonde AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-02-16 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-01-11 så har Scandinavian Blonde AB varit registrerat och sedan 2001-02-16 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Scandinavian Blonde AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Blonde AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Jonstorpsv. 47, 263 71, Jonstorp. Vi ni istället prata med Scandinavian Blonde AB så kan ni göra det på 042-347245.

Bolaget skall bedriva export av skandinaviskt designade bruks- och utsmyckningsprodukter för hemmiljö och dito för kontor såsom export av kontorsmöbler och utsmyckningsdetaljer för kontor samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Stigsdotter Laurell, Birgitta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hernblom, Eva som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Plöjel, Nils Ivar Gunnar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Scandinavian Blonde AB har 556602-7420 som sitt organisationsnummer.