Kullabergsguiderna AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Kullabergsguiderna AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kullabergsguiderna AB är ett av dem. Statusen för Kullabergsguiderna AB är att Bolaget är aktivt.

Kullabergsguiderna AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kullabergsguiderna AB ska trivas.

Kullabergsguiderna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15. I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva turistverksamhet innehållande guidning, upplevelseaktiviteter samt servering och uthyrning av sportartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kullabergsguiderna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15.

Idag är Kullabergsguiderna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Kullabergsguiderna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-347705.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Thomas Joakim -Petersson, Hans Marcus.

De som är på något sätt har med Kullabergsguiderna AB är Petersson, Hans Marcus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Thomas Joakim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rolf Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Petersson, Hans Lennart som är född 1938 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Kullabergsguiderna AB har 556603-7551 som sitt organisationsnummer.