EMC i Arild AB

Skåne län

Information

556608-9651 är organisationsnummer för verksamheten EMC i Arild AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMC i Arild AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höganäs som är den kommunen som EMC i Arild AB finns i.

EMC i Arild AB har varit registrerat sedan 2001-03-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMC i Arild AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-28.

EMC i Arild AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Höganäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EMC i Arild AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med EMC i Arild AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Leijons Kåsev., 260 43, Arild

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området affärsrådgivning och projektledning samt bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EMC i Arild AB och det är Bådholm, Arne Christer som är född 1943 och har titeln VD, Bådholm, Arne Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bådholm, Anders Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bådholm, Karin Gunilla som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor