Nordisk Ögon Kirurgi AB

Skåne län

Information

Nordisk Ögon Kirurgi AB är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Nordisk Ögon Kirurgi AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nordisk Ögon Kirurgi AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-05-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Erik Dahlbergsg. 9, 411 26, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordisk Ögon Kirurgi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Höganäs arbetar för att verksamheter som Nordisk Ögon Kirurgi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordisk Ögon Kirurgi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva medicinsk vård och medicinsk information och rådgivning via internet samt därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Nordisk Ögon Kirurgi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordisk Ögon Kirurgi AB och det är följande personer, Remanius, Nils Hans som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Mats Bertil som är född 1955 och har titeln Suppleant, Remanius, Lena Marita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nordisk Ögon Kirurgi AB är 556609-0709.