Keramikens Hus i Höganäs AB

Skåne län

Information

Keramikens Hus i Höganäs AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Keramikens Hus i Höganäs AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Keramikens Hus i Höganäs AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Keramikens Hus i Höganäs AB har haft sedan 2002-09-26. Keramikens Hus i Höganäs AB har funnits sedan och 2002-09-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Keramikens Hus i Höganäs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 36 A, 263 39, Höganäs men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-216540.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Keramikens Hus i Höganäs AB Privat, ej börsnoterat.

Keramikens Hus i Höganäs AB har idag 556618-8917 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Keramikens Hus i Höganäs AB

Bolaget skall handla med keramik, utställningsverksamhet, keramiktillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Keramikens Hus i Höganäs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schölander, Lars Peter som är född 1968 och har titeln VD, Schölander, Lars Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Schölander, Lars Göran Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schölander, Ulla Agneta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Östberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.