Ceders Biluthyrnings AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva biluthyrnings- och städverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ceders Biluthyrnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Ceders Biluthyrnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 2002-01-22 så skapades Ceders Biluthyrnings AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556620-8772 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höganäs.

Just nu är Ceders Biluthyrnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ceders Biluthyrnings AB så går det att nå dem via telefon på 042-332250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ceders Biluthyrnings AB är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .