Per i Viken Chark AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Per i Viken Chark AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Höganäs här finns det många olika Aktiebolag. Per i Viken Chark AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höganäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Per i Viken Chark AB är momsregistrerat sedan2002-05-17 och har organisationsnummer 556624-2284.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 042-355620 alternativt besöka eller skicka post till Per i Viken Chark AB på följande adress S:t Andreas v. 10, 263 57, Höganäs.

Per i Viken Chark AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-05-17.

I Per i Viken Chark AB så sitter följande personer i styrelsen: Persson, Claes Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Persson, Inger Kristine som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av livsmedels- produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.