Carlin & Company Consultants AB

Skåne län

Information

Carlin & Company Consultants AB är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Carlin & Company Consultants AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carlin & Company Consultants AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-11-07.

Carlin & Company Consultants AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-08-31. Men sedan 2002-11-07 så har Carlin & Company Consultants AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Repslagaregränd 5, 260 40, Viken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carlin & Company Consultants AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8571231.

Höganäs arbetar för att verksamheter som Carlin & Company Consultants AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carlin & Company Consultants AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet som avser avveckling och flyttning av verksamheter, organisationsförändringar, förvärv och försäljning av verksamheter samt uthyrning av temporärt management, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carlin & Company Consultants AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlin, Jon Peter Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carlin & Company Consultants AB och det är följande personer, Carlin, Jon Peter som är född 1957 och har titeln VD, Carlin, Jon Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlin, Gull Berit som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikland Carlin, Elsa Charlotte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnberg, Anna Christina som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Carlin & Company Consultants AB är 556630-2062.