TLN Data AB

Skåne län

Information

556634-5236 är organisationsnummer för företaget TLN Data AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TLN Data AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höganäs som är den kommunen som TLN Data AB finns i.

TLN Data AB har varit registrerat sedan 2002-10-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för TLN Data AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-27.

TLN Data AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höganäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TLN Data AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TLN Data AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2679061 eller genom brev på följande adress:
Stenbitsv. 9, 260 41, Nyhamnsläge

Bolaget skall bedriva utveckling och underhåll av programvara avsedda för administrativa system, konsultverksamhet i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TLN Data AB och det är Lidén, Lars Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Ann Katrin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,