Gullberg & Jansson AB

Skåne län

Information

Gullberg & Jansson AB är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Gullberg & Jansson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gullberg & Jansson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-12-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Smältareg. 6, 263 39, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gullberg & Jansson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-340590.

Höganäs arbetar för att bolag som Gullberg & Jansson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gullberg & Jansson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att sälja och finansiera energi- och klimatoptimerade produkter. Bolaget får handla med värdepapper.

Firmatecknare för Gullberg & Jansson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gullberg & Jansson AB och det är följande personer, Gullberg, Klas Marcus som är född 1973 och har titeln VD, Gullberg, Klas Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullberg, Charlotte Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gullberg & Jansson AB är 556637-0648.