Sigurdsdotter i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Sigurdsdotter i Helsingborg AB är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Sigurdsdotter i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sigurdsdotter i Helsingborg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-02-20.

Sigurdsdotter i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-01-28. Men sedan 2003-03-06 så har Sigurdsdotter i Helsingborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Valborgs Guda 24, 260 40, Viken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sigurdsdotter i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-360671.

Höganäs arbetar för att företag som Sigurdsdotter i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sigurdsdotter i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med dam- herr- barnkonfektion samt därtillhörande verksamhet.

Firmatecknare för Sigurdsdotter i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sigurdsdotter i Helsingborg AB och det är följande personer, Nordberg, Pia Sigurdsdotter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Jesper Christian som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hägg, Jan Ebbe Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Nordgren, Ingrid Elisabeth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, BethRev Elisabeth Nordgren AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sigurdsdotter i Helsingborg AB är 556638-5398.