Benjamin Holm Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Benjamin Holm Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Benjamin Holm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Benjamin Holm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Benjamin Holm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Benjamin Holm Aktiebolag ska trivas.

Benjamin Holm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra diverse snickeriarbeten samt hyra ut marknadsstånd. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Benjamin Holm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06.

Idag är Benjamin Holm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Benjamin Holm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8351614.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Benjamin Holm Aktiebolag är Holm, Benjamin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsson, Anna Lena Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Benjamin Holm Aktiebolag har 556639-2758 som sitt organisationsnummer.