K Y World Wide Netsystem AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns K Y World Wide Netsystem AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Höganäs här finns det många olika Aktiebolag. K Y World Wide Netsystem AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höganäs jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

K Y World Wide Netsystem AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556639-8482.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-284600 alternativt besöka eller skicka post till K Y World Wide Netsystem AB på följande adress Slottav. 1B, 260 83, Vejbystrand.

K Y World Wide Netsystem AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I K Y World Wide Netsystem AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Dora Gullvi som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är marknadsföringstjänster, försäljning konsumtionsvaror, begagnad varuhandel, E-handel, nätverksmarknadsförsäljning och därmed förenlig verksamhet.