Peter Einarsson Information PEI AB

Skåne län

Information

Peter Einarsson Information PEI AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Peter Einarsson Information PEI AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Peter Einarsson Information PEI AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Peter Einarsson Information PEI AB har haft sedan 2003-10-16. Peter Einarsson Information PEI AB har funnits sedan och 2003-10-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Peter Einarsson Information PEI AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slottsv. 10, 252 84, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-69199.

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Peter Einarsson Information PEI AB Privat, ej börsnoterat.

Peter Einarsson Information PEI AB har idag 556648-4423 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Peter Einarsson Information PEI AB

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet, undersökningar, rådgivning, projektledning och produktion inom kommunikation, internet, PR, IR, reklam, media, film. konferenser, seminarier, mässor och utbildning. Bolaget skall även ha möjlighet att äga och förvalta aktier och andelar. Bolaget skall även bedriva försäljning av produkter och tjänster inom friskvård, hälsa och skönhet.

I Peter Einarsson Information PEI AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Einarsson, Sven Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnerman, Bror Johan Yngve som är född 1973 och har titeln Suppleant, Bolin, My Gudrun Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .