INLI Service AB

Skåne län

Information

INLI Service AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där INLI Service AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. INLI Service AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket INLI Service AB har haft sedan 2004-01-15. INLI Service AB har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till INLI Service AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fläderbärsv. 20, 263 71, Jonstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-366024.

Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är INLI Service AB Privat, ej börsnoterat.

INLI Service AB har idag 556650-2281 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för INLI Service AB

Bolaget skall utföra persontransporter, i huvudsak sjuk- och färdtjänsttransport, men även vanlig taxitrafik. Bolaget ska även bedriva biodling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I INLI Service AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindman, Åke Vilhelm Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindman, Bengta Hillevi Elisabeth som är född 1942 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .