Ornstein Invest & Förvaltnings AB

Skåne län

Information

556651-1472 är organisationsnummer för företaget Ornstein Invest & Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ornstein Invest & Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höganäs som är den kommunen som Ornstein Invest & Förvaltnings AB finns i.

Ornstein Invest & Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2003-11-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ornstein Invest & Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-27.

Ornstein Invest & Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höganäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ornstein Invest & Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ornstein Invest & Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 042-238188 eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsg. 6, 260 40, Viken

Bolaget skall bedriva affärsutveckling för egen och för tredje parts räkning samt handel med aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ornstein Invest & Förvaltnings AB och det är Ornstein, Ruben Fredrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Margareta som är född 1925 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,