Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB är ett av dem. Statusen för Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB ska trivas.

I Höganäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva renovering, rekonstruktion och byggnation inom bygg- och fastighetsmarknaden samt handha inköp och försäljning av varor och tjänster inom byggsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB inte är momsregistrerat.

Idag är Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-370780.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB är Hesselbech, Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hesselbech, Susanne Christel som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Integrerad Fuktteknik & Bygg Sverige AB har 556653-2643 som sitt organisationsnummer.