Pervan Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pervan Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Pervan Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 2004-01-23 så skapades Pervan Holding AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556654-2394 är organisationsnummret för företaget som finns i Höganäs.

Just nu är Pervan Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Pervan Holding AB så går det att nå dem via telefon på 042-237815 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pervan Holding AB är Pervan, Dagny Ingeborg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pervan, Darko som är född 1946 och har titeln Suppleant, Carlsson, Lars Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .