Lindes Bilverkstad i Höganäs AB

Skåne län

Information

Lindes Bilverkstad i Höganäs AB är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Lindes Bilverkstad i Höganäs AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lindes Bilverkstad i Höganäs AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-03-25.

Lindes Bilverkstad i Höganäs AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-02-23. Men sedan 2004-03-25 så har Lindes Bilverkstad i Höganäs AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kullag. 106, 263 39, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindes Bilverkstad i Höganäs AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-330850.

Höganäs arbetar för att bolag som Lindes Bilverkstad i Höganäs AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindes Bilverkstad i Höganäs AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva reparation och försäljning av bilar och biltillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lindes Bilverkstad i Höganäs AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindes Bilverkstad i Höganäs AB och det är följande personer, Linde, Per Assar Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jim Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindes Bilverkstad i Höganäs AB är 556656-4331.