Quadrantis AB

Skåne län

Information

Quadrantis AB är ett av många företag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Quadrantis AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Quadrantis AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-10-21.

Quadrantis AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-03-11. Men sedan 2007-06-21 så har Quadrantis AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Småbåtshamnen 18 F, 263 39, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Quadrantis AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3585442.

Höganäs arbetar för att företag som Quadrantis AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Quadrantis AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Quadrantis AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Quadrantis AB och det är följande personer, Wittander, Jan Peter som är född 1964 och har titeln VD, Wittander, Jan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Siegrist, Lena Marianne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wittander, Mona Agneta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor.Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Quadrantis AB är 556657-6483.