Svinbådan AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Svinbådan AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svinbådan AB är ett av dem. Statusen för Svinbådan AB är att Bolaget är aktivt.

Svinbådan AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svinbådan AB ska trivas.

Svinbådan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fastigheter, arkitekttjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svinbådan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är Svinbådan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Svinbådan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-352950.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Svinbådan AB är Nilsson, Leif Anders Georg som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ingrid Kristina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Georg som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Svinbådan AB har 556659-9824 som sitt organisationsnummer.