Atilla AB

Skåne län

Information

556660-3253 är organisationsnummer för bolaget Atilla AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Atilla AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Höganäs som är den kommunen som Atilla AB finns i.

Atilla AB har varit registrerat sedan 2004-04-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Atilla AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Atilla AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Höganäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Atilla AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Atilla AB så kan ni göra det på telefon genom 040-265604 eller genom brev på följande adress:
Lerbergsv. 93, 263 51, Höganäs

Bolaget skall bedriva konsult och produktionsverksamhet inom totalkommunikation - PR, information, reklam och media samt arbeta med produktion, marknadsföring och försäljning av reklam- och presentartiklar, inredning, design, blommor och trädgårdsartiklar samt därmed förenlig verksamhet,

Det finns olika personer som har en koppling med Atilla AB och det är Silfverström, Ulf Henning som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Silfverström, Britt-Louise som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,