Ottosson Distribution och Administration AB

Skåne län

Information

Ottosson Distribution och Administration AB är ett av många verksamheter som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Ottosson Distribution och Administration AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ottosson Distribution och Administration AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-10-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ottosson Distribution och Administration AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-342120.

Höganäs arbetar för att verksamheter som Ottosson Distribution och Administration AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ottosson Distribution och Administration AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall syssla med transport- distributions- och administrationstjänster, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även syssla med värdepappershandel.

Firmatecknare för Ottosson Distribution och Administration AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ottosson Distribution och Administration AB och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ottosson Distribution och Administration AB är 556668-4741.