Westcoast Trade Nordic AB

Skåne län

Information

Westcoast Trade Nordic AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Westcoast Trade Nordic AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Westcoast Trade Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Westcoast Trade Nordic AB har haft sedan 2005-02-09. Westcoast Trade Nordic AB har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Westcoast Trade Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Muskötg. 11, 254 66, Helsingborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-237000.

Höganäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Westcoast Trade Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

Westcoast Trade Nordic AB har idag 556673-5501 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Westcoast Trade Nordic AB

Bolaget ska bedriva import av kemiska och keramiska råvaror för användning och förädling inom processindustrier samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Westcoast Trade Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Mats Edvin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Ulla som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Lucas Sebastian som är född 1980 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Per Martin som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .