Hunting Tex Sweden AB

Skåne län

Information

Hunting Tex Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där Hunting Tex Sweden AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hunting Tex Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hunting Tex Sweden AB har haft sedan 2009-02-12. Hunting Tex Sweden AB har funnits sedan och 2009-02-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hunting Tex Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tröskv. 31, 263 53, Lerberget men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6770516.

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hunting Tex Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Hunting Tex Sweden AB har idag 556692-2364 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hunting Tex Sweden AB

Bolaget ska bedriva handel med konfektion och förvalta värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.

I Hunting Tex Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Kaj Roger Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva-Lott Christine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .