Titel Books AB

Skåne län

Information

Titel Books AB är ett bolag som finns i Höganäs. I Titel Books AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Truedsson, Jahn Anders Mårten som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Truedsson, Marie Jeanette Breinholdt som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Roger som är född 1944 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Titel Books AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Titel Books AB på telefon 042-386416.

Bolaget skall bedriva grafisk byråverksamhet inom tryckta media, bedriva marknadsföring av förlagsverksamhet och grafiska produkter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Titel Books AB av bolagstypen Aktiebolag.

Titel Books AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Titel Books AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-09 och Titel Books AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Titel Books AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Titel Books AB har 556692-3362 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.