Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag

Skåne län

Information

I Höganäs finns det ett Aktiebolag som heter Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag i Skåne län. Höganäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-09 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2005-12-21 så har Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-03-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Poppelv. 3, 260 40, Viken. Vi ni istället prata med Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6596505.

Bolaget skall bedriva utbildning av ledarhundar för synskadade samt servicehundar för handikappade. Kursverksamhet för handikappade samt övrig utbildning och kursverksamhet inom området hund samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Anette Marlene som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jonas Per-Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Disa Dogs In Service And Aid Aktiebolag har 556694-7643 som sitt organisationsnummer.