L.Jacobsen Fastighets AB

Skåne län

Information

L.Jacobsen Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där L.Jacobsen Fastighets AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. L.Jacobsen Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket L.Jacobsen Fastighets AB har haft sedan 2006-03-09. L.Jacobsen Fastighets AB har funnits sedan och 2006-03-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till L.Jacobsen Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rågången 85, 260 40, Viken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-236611.

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är L.Jacobsen Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

L.Jacobsen Fastighets AB har idag 556698-2608 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för L.Jacobsen Fastighets AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

I L.Jacobsen Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jacobsen, Lars Börge som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Noresson, Eva Agneta Catharina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .