Jonstorps Redovisningsbyrå AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Jonstorps Redovisningsbyrå AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jonstorps Redovisningsbyrå AB är ett av dem. Statusen för Jonstorps Redovisningsbyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Jonstorps Redovisningsbyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Jonstorps Redovisningsbyrå AB ska trivas.

Jonstorps Redovisningsbyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva redovisning och ge ekonomiska konsultationer åt i huvudsak mindre företag och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jonstorps Redovisningsbyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31.

Idag är Jonstorps Redovisningsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Jonstorps Redovisningsbyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-333660.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jonstorps Redovisningsbyrå AB är Björklund, Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia Christin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Jonstorps Redovisningsbyrå AB har 556700-4741 som sitt organisationsnummer.