MCAK Förvaltnings AB

Skåne län

Information

MCAK Förvaltnings AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Höganäs som är den kommunen där MCAK Förvaltnings AB finns. I Höganäs så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MCAK Förvaltnings AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. MCAK Förvaltnings AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till MCAK Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ELVERKSVÄGEN 8, 247 50, Dalby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Höganäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MCAK Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

MCAK Förvaltnings AB har idag 556703-4805 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MCAK Förvaltnings AB

Bolaget skall legotillverka hälsokost samt naturläkemedel, äga fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I MCAK Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergenudd, Jan Markus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergenudd, Barbro Gunnel som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .