Bike Production Mosser Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva produktion, montering, försäljning och service av cyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bike Production Mosser Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Bike Production Mosser Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 2006-05-15 så skapades Bike Production Mosser Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel Bike Production Mosser Sweden AB har haft det sedan 2006-08-10.

Bike Production Mosser Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-10

556704-1255 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höganäs.

Just nu är Bike Production Mosser Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bike Production Mosser Sweden AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bike Production Mosser Sweden AB är Lafoot, Ingeborg Katarina Bruce som är född 1965 och har titeln VD, Lafoot, Ingeborg Katarina Bruce som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mosser, Herbert Konrad som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .