Habil AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Habil AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Habil AB är ett av dem. Statusen för Habil AB är att Bolaget är aktivt.

Habil AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där företaget finns i jobbar för att företag som Habil AB ska trivas.

Habil AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14. I Höganäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med bilar och biltillbehör samt förvaltning av lös egendom, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Habil AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14.

Idag är Habil AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Habil AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Habil AB är Löfqvist, Lennart Lars-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfqvist, Katja Lillemor som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Habil AB har 556707-7267 som sitt organisationsnummer.