Jefast i Helsingborg AB

Skåne län

Information

Jefast i Helsingborg AB är ett av många bolag som finns i Höganäs. Det är nämligen den kommunen som Jefast i Helsingborg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jefast i Helsingborg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-12-11.

Jefast i Helsingborg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-10-27. Men sedan 2007-04-12 så har Jefast i Helsingborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norreg. 2, 263 39, Höganäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jefast i Helsingborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-361200.

Höganäs arbetar för att bolag som Jefast i Helsingborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jefast i Helsingborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall genom direkt eller indirekt ägande, köpa, sälja och förvalta fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jefast i Helsingborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jefast i Helsingborg AB och det är följande personer, Jertshagen, Bo Raoul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jertshagen, Cassandra Ingrid Ellinor som är född 1991 och har titeln Suppleant, Jertshagen, Cassandra Ingrid Ellinor som är född 1991 och har titeln Delgivningsbar person, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Jönsson, Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Jefast i Helsingborg AB är 556714-0180.