Nobilis Fastigheter i Höganäs AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nobilis Fastigheter i Höganäs AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Nobilis Fastigheter i Höganäs AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 2007-01-17 så skapades Nobilis Fastigheter i Höganäs AB och verksamheten är har F-skattsedel Nobilis Fastigheter i Höganäs AB har haft det sedan 2007-05-24.

Nobilis Fastigheter i Höganäs AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-24

556720-6247 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Höganäs.

Just nu är Nobilis Fastigheter i Höganäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nobilis Fastigheter i Höganäs AB så går det att nå dem via telefon på 042-131025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nobilis Fastigheter i Höganäs AB är Bengtsson, Bengt Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Karin Maria Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .