HV besiktningskonsult AB

Skåne län

Information

HV besiktningskonsult AB är en verksamhet som finns i Höganäs. I HV besiktningskonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hall, Nils Johan som är född 1964 och har titeln VD, Hall, Nils Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Anne Karin Charlotte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Norman, Hans Gustav som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HV besiktningskonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HV besiktningskonsult AB på telefon 073-8523000.

Bolaget ska köpa och sälja konsulttjänster med anknytning till fastigheter såsom t.ex. energibesiktningar, jordabalksbesiktningar, kvalitetsansvarig etc. och även idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är HV besiktningskonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

HV besiktningskonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Höganäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HV besiktningskonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-31 och HV besiktningskonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-01-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HV besiktningskonsult AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

HV besiktningskonsult AB har 556728-6306 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.