Arkitekt Anders Norrestad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Höganäs och Arkitekt Anders Norrestad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arkitekt Anders Norrestad AB är ett av dem. Statusen för Arkitekt Anders Norrestad AB är att Bolaget är aktivt.

Arkitekt Anders Norrestad AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Höganäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arkitekt Anders Norrestad AB ska trivas.

Arkitekt Anders Norrestad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Höganäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva arkitektverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arkitekt Anders Norrestad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är Arkitekt Anders Norrestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Höganäs.

Vill man komma i kontakt med Arkitekt Anders Norrestad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-253355.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Arkitekt Anders Norrestad AB är Norrestad, Anders Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrestad, Pia Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Arkitekt Anders Norrestad AB har 556728-7783 som sitt organisationsnummer.